"Het is een voorrecht en een uitdaging om voor zo’n brede diversiteit aan bedrijven, klanten en dus mensen te werken".

De kracht van onze professionele, veelzijdige fotostudio Paul Born Fotografie, zit ‘m in het goed aanvoelen en inschatten wat de opdrachtgever wil. Vervolgens ligt bij de uitvoering de lat altijd hoog, waarbij de juiste sfeer en een gepaste lichtval zorgen voor een fraai eindresultaat en een zeer tevreden klant.
Of het nu gaat om portretfotografie of een jaarverslag, een advertentie of een campagne, een klein bedrijf om de hoek of een multinational, wij zijn in staat om uw boodschap op de beste wijze te vertalen naar beeld.
Ons bedrijf is gevestigd in een historisch pand, dicht bij het centrum, en op twee minuten afstand van de ringweg om Amsterdam, waar wij u graag ontmoeten.

Tot onze opdrachtgevers behoren:
4Gas, ABB, Akzo Nobel, Albert Heijn, Bacardi, Body & Mind, Coca-Cola, DA drogisten, Dell, Dragon LNG, Bosch, Bouwmaat, Boston Consulting Group, Eneco, Epson, Essent, Gaastra, Heineken, Numico (Nutricia), Philips, Royal Haskoning, Intergamma (Gamma, Karwei), LG, McGregor, Nutricia, Pepsi, Petroplus, Plieger, Rabobank, Sanoma, Sony Europa, Sony Nederland, Steelcase, Struik, Tango, UWV (gak), Versatel, Vitae, Vrumona, Ymere.

Paul Born fotografie bevindt zich in een ruime en gemakkelijk te bereiken lokatie aan de Sloterkade 19 te Amsterdam (zie kaart onder contact).

De studio levert volgens de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie, BFN, GKf en PANL, zoals gedeponeerd bij de arrondisementsrechtbank te Amsterdam onder nr. 78/2005 (download hier de voorwaarden in pdf formaat)